OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Virjani so se pobrali po manjšem spodrsljaju

2016-04-18 21:56

V nedeljo 17.4.2016 se je odvila tekma v Športnem parku Vir. Na tekmi 13. kroga sta nastopili domača ekipa NK Vir in gostje Ljubljana Hermes. V 4. krogu jesenskega dela, ko sta se ti dve ekipi prvič soočili se je tekma končala v korist Vira. Igralo se je na Ježici, končni rezultat pa je bil na koncu tekme 1:2 (1:1).

Srečanje se je pričelo ob 17:00 uri v Športnem parku Vir. Za Vir je nastopila naslednja enajsterica: Juračič (V), Šušnjar, Dermastja, Orehek, Jovčevski, Vidmar, Hašimović, Breznik (K), Petrovič, Štih in Salihi. Na svojo priložnost pa sta čakala še Letnar in Ogorevc.

Prvi polčas se je začel zelo eksplozivno z obeh strani. V 2. minuti je že padel prvi rumeni karton, ki si ga je prilastil Orehek. Srečanje je imelo visok tempo igre, ki so ga zadajali naši fantje. Kljub velikemu številu priložnosti na strani Vira se nasprotnikova mreža v prvem polčasu ni zatresla. Poleg močnih pritiskov iz strani Vira pa so bili v igri tudi rumeni kartoni. Pri Viru je v prvem delu porumenel še Petrovič, pri gostih pa Zver. Tako se je končal prvi polčas z rezultatom 0:0.

Drugi del je bil identičen prvemu, močan pritisk Virjanov na gostujoče nogometaše in hiter ritem igre. V 49. minuti pa se je le zatresla nasprotnikova mreža. V polno je zadel Salihi in popeljal Virjane v vodstvo. Kmalu za tem so domačini spet zadeli. Vodstvo domače ekipe je s še enim golom povečal Salihi. Do konca tekme se izid ni več spremenil, padlo pa je lepo število rumenih kartonov. Na naši strani so si jih prislužili Petrovič, Salihi in Štih, medtem ko na gostujoči strani le Jovanović in Petrić. Do konca sodnikovega žvižga je bila narejenih še nekaj menjav. Na strani Vira sta iz igre odšla Jovčevski in strelec obeh golov Salihi, nadomestila pa sta ju Letnar in Ogorevc. Na strani gostov pa so v drugem polčasu porabili vseh pet menjav. Iz igre so odšli Ćuk D., Velić, Zver, Jeglič in Pogačar, ki pa je igral le 13 minut in se nesrečno poškodoval. V igro so pri gostih vstopili še Doršič, Glušič, Mauer in Ćuk S. Tako se je tekma končala z rezultatom 2:0 (0:0) v prid Vira.

Čestitke fantom in trenerju za zmago ter vsem navijačem in gledalcem, ki so se tekme udeležili.

V nedeljo 24.4.2016 vas vabimo na naslednjo člansko tekmo, ki bo potekala proti ekipi DD Dren. Tekma se bo odigrala v Vrhniki ob 17:00 uri, kjer se bodo naši fantje potegovali za naslednje tri točke.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg