OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Vir je visoko slavil proti DD Dren

2016-04-26 17:22

V nedeljo 24.4.2016 so v Športnem parku Vrhnika nastopili naši fantje proti ekipi DD Dren. Ta tekma 14. kroga se je končala v korist Vira. Prvič, ko sta se ti dve ekipi srečali je bil končni rezultat 3:0 (1:0) za naše fante, tokrat pa je Vir na gostovanju končal tekmo s kar 0:6 (0:2).

Srečanje se je začelo ob 17:00 uri v Športnem parku Vrhnika. Kot prvih enajst so za Vir nastopili: Breznik (K), Dermastja, Ninić, Jovčevski, Vidmar, Hašimović, Kosar (V), Petrovič, Salihi, Štih in Letnar. Na klopi pa so čakali še Šušnjar, Orehek, Kijamet, Ogorevc in Vračič.

Prvi polčas se je začel s hitro igro in napadi naših fantov. Virjani so igrali izredno napadalno in večkrat ogrozili nasprotnikovo mrežo, vse do 19. minute, ko pa je padel prvi zadetek s strani Vira. Zadel je tehnično podkovani Salihi, ki je preigral enega izmed domačih igralcev in uspešno streljal v vratarjev zgornji levi kot. Kmalu zatem si je domačin Pregelj prislužil prvi rumeni karton. S precej napadalno igro naših fantov še naprej se rezultat ni spremenil vse do 45. minute, ko pa je Jovčevski iz svoje močnejše levice naredil hakelj na desno in iz približno destih metrov zadel v polno. Postavljen je bil končni rezultat prvega dela 0:2 za naše fante.

Drugi del so naši fantje še bolj taktizirali in napadali. Ob začetku prvega polčasa sta bili opravljeni prvi dve menjavi na strani Vira, iz igre sta odšla Ninić in Jovčevski, namesto njiju pa sta nastopila Orehek in Šušnjar. Po nekaj priložnosti je v 54. minuti zadel Hašimović za vodstvo 0:3. Kmalu zatem pa je do zadetka prišel še Letnar, ki je pobegnil obrambi in pretental vratarja domače ekipe. Po četrtem golu naših fantov pa je bila opravljena edina menjava na domači strani, v igro je vstopil Ljulj, zapustil pa jo je Djokič. V 67. minuti pa je padel gol številka pet. Za to je poskrbel Hašimović, ki je s prostega strela iz približno 25-ih metrov sprožil in zadel s pravo granato, ki je vratarja pustila v mat položaju. Minuto za petim golom naših fantov pa si je domači Pregelj, z drugim rumenim kartonom prislužil rdečega. Tekmo so domačini nadaljevali le z deseterico na igrišču. Do konca tekme je Vir pokoristil še preostale tri menjave. V 78. minuti je vstopil Ogorevc namesto Breznika, drugi dve menjavi pa sta bili opravljeni v 83. minuti, kjer sta vstopila Vračič in Kijamet, iz igre pa sta odšla Petrovič in Salihi. Dve minuti kasneje pa je na domači strani porumenel še Kezele. Pred koncem tekme v sodnikovem podaljšku pa je postavil končni izid Hašimović, ki je po akciji naših fantov prejel zavrnjeno žogo od Štiha porinil v gol in dosegal ''hat trick'' tik pred koncem tekme. Tako se je srečanje končalo z izidom 0:6 (0:2) za naše fante.

Kljub slabemu vremenu se zahvaljujemo vsem gledalcem, ki so se tekme udeleželi. Čestitke pa tudi trenerju in igralcem, ki so si s svojim trudom prislužili novo zmago.

Naslednji vikend imajo naši fantje čas za počitek, 7.5.2016 pa se bodo pomerili proti Slovanu. Tekma bo odigrana v Športnem parku Vir, kjer bodo v igri nove tri točke. Vsi ste lepo vabljeni na ogled tekme.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg