OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Predzadnja tekma sezone končana s premočjo gostov

2016-05-26 14:17

V nedeljo 22.5.2016 se je odvilo srečanje 17. kroga MNZ lige med ekipama NK Vir in NK Interblock v Športnem parku Vir. Zmage željni ekipi, ki se borita za sam vrh sta srečanje zaključili s premočjo Interblocka z rezultatom 0:1.

Srečanje 17.kroga MNZ lige je bilo odigrano ob 17:30 v Športnem parku Vir. Tekmo je začela naslednja enajsterica: Juračič (V), Šušnjar, Dermastja, Ninić, Jovčevski, Vidmar, Vukojević (K), Hašimović, Petrovič, Salihi in Letnar. Na klopi pa so na svojo priložnost čakali še Ogorevc, Kekec in Ložar.

Prvi polčas se je začel precej mirno z nekaj priložnostmi na obeh straneh. Vse do 22. minute, ko pa se je na domači strani začel naval porumenitev. Od 22. minute do konca prvega polčasa so pri Viru porumeneli Jovčevski, Vidmar, Hašimović, Šušnjar in Ninić. Pri gostih pa sta si karton rumene barve prislužila le Kogoj in Jagodic. 38. minuta je bila za Vir usodna. Sodnik je pokazal na belo točko in za goste je zadel Ćoralić. Vratar Juračič žel žoge ni uspel obraniti ne glede na dotik. Tako se je končal prvi polčas v korist gostom.

Drugi del je bil precej podoben prvemu. Z nekaj priložnostmi na obeh straneh, ki pa niso bile izkoriščene. V 57. minuti je padel še zadnji karton, ki je bil pokazan gostom prejel Ćoralić. Edina menjava na tekmi je bila opravljena v 64. minuti, ko je pri domačih igro zapustil Šušnjar, na njegovo mesto se pa je postavil Kekec. Do konca tekme sta bila pokazana še dva kartona na strani domačih. V 78. minuti ga je prejel Letnar. Zadnji karton na tekmi pa je prejel Hašimović, zanj je bil to drugi in posledično rdeči in moral je z igrišča. Tik po pokazanem rdečem kartonu in zadnjem napadu je sodnik zadnjič zapiskal in zaključil tekmo.

Kljub porazu so se fantje borili in se že pripravljajo na zadnjo tekmo sezone, kjer jih doma pričakuje Dragomer. Zahvale gredo tudi navijačem, ki so fante podpirali kolikor je le šlo.

V soboto 28. maja pa bo odigrana zadnja tekma MNZ lige, kjer bo ekipa Dragomerja gostila Vir. Vsi ste vljudno vabljeni v Dragomer na ogled zadnje tekme, ki se bo pričela ob 14:00 uri.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg