OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Neuspešen vikend za Vir

2016-05-11 18:03

V soboto 7.5.2016 se je odvila tekma 15. kroga MNZ lige, kjer sta se pomerili ekipi NK Vir in ND Slovan. Zmage željni ekipi sta v prvi polovici sezone osvojili vsaka po eno točko, saj se je tekma končala s končnim rezultatom 3:3 (1:1).

Prvi del so začeli domačini s hitro igro po tleh, medtem ko se je Slovan le branil. V 11. minuti srečanja pa je povedel Vir, zadel je Salihi, ki je spodkopal žogo preko vratarja Čefarina, ki je moral pobrati žogo iz svoje mreže. Naši fantje so nadaljevali z mirno igro, toda po predložku gostov se je v domači obrambi zgodil nesporazum in žogo je imel pred praznim golom na nogi Simikić, ki pa je priložnost izkoristil in zadel. Po izenačenju v 26. minuti je takoj porumenel Orehek, minuto za tem pa še Hasanagić. Prva menjava se je zgodila na strani domačih, iz igre je odšel Šušnjar, nadomestil pa ga je Štih. Pri domačinih si je rumeni karton prislužil še Vidmar v 33. minuti. Naslednjo minuto so gostje že spet zadeli v polno, strelec je bil Velić. Do konca prvega polčasa je prejel rumeni karton le še Simikić. Tako se je prvi del končal z rezultatom 1:2 v prid gostujoče ekipe.

Drugi polčas se je začel hitro in že v 53. minuti je Vir izenačil, zadel je Jovčevski. Z ostro igro s strani domačih sta si v 54. in 55. minuti rumeni karton prislužila Štih in Hašimović. Še v isti minuti pa so gostje opravili svojo prvo menjavo. Igro je zapustil Begović, zamenjal pa ga je Nuredini. Zadnji gol na tem srečanju v 60. minuti pa je po napaki v obrambi Vira zagotovil Hasanagić. Tekma je bila še naprej borbena z obeh strani, gostje so opravili zadnjo menjavo v 65. minuti, kjer je Pirca zamenjal Lukman. Že dve minuti po vstopu je prejel rumeni karton. Za tem sta pa v 73. minuti porumenela še domači Letnar in gostujoči Velić. V končini tekme pa se je zgodil valj izključitev. Po prekršku Vidmarja je zavrela kri na obeh straneh. Obe ekipi sta skočili na kup, kjer je prišlo do nekaj prerivanja. Sodnik je situacijo umiril in podelil drugi rumeni karton Vidmarju in direkten rdeči kapetanu Vira Brezniku. Pri gostih pa je rdeči karton prejel Jošt. Do konca tekme je bila opravljena le še ena menjava na domači strani in sicer v 84. minuti je vstopil Kijamet. Iz igre pa je odšel Petrovič. Tako je bil postavljen končni izid tekme 2:3 (1:2) v korist gostom.

Kljub porazu se naši fantje še niso predali in se še zmeraj borijo za sam vrh lestvice, trenutno so na 4. mestu takoj za Mengšem.

Naslednji vikend v soboto 14.5.2016 se bodo naši fantje borili za nove tri točke v gosteh proti Dolu. Tekma bo igrana v Dolu pri Ljubljani, z začetkom predvidenim ob 17:00 uri.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg