OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Člani priprave sklenili s peto zmago, sedaj gre zares

2016-03-21 17:21

Za člansko ekipo je slaba dva meseca pripravljalnega obdobja na spomladanski del prvenstva lige MNZ 2015/16. Ekipa je pod vodstvom trenerja Boruta Janže marljivo trenirala in odigrala pet pripravljalnih srečanj, prestopni rok pa je postregel tudi s presenečenjem.

Med prestopnim rokom sta se iz naših vrst v NK Ihan preselila David Kutnjak in Goce Najdenov, ekipi pa so se priključili Darko Ninič (Dragomer), Denis Vidmar (NK Mengo 28) in izkušeni vratar Uroš Juračič (NK Radomlje). 

Predvsem prestop slednjega je presenetil nogometno javnost, saj je Uroš celotno nogometno kariero preživel v Radomljah, svoje zadnje srečanje za ekipo Kalcerja pa je odbranil v sezoni 2012/13 in se nato zaradi službenih obveznosti posvetil predvsem delu z mladimi vratarji in vratarkami. Juračič je radomeljsko mrežo branil lepo število sezon (MNZ liga, 3. SNL, 2. SNL), bil eden izmed ključnih igralcev ob uvrstitvi Radomelj v 2. SNL, kjer pa je med letoma 2011 in 2013 vknjižil kar 47 nastopov in v golu prebil 4203 minute. Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobil z igranjem na visokem nivoju, eden izmed ključnih mož na igrišču in ekipi pomagal pri doseganju dobrih rezultatov.

Vratar Uroš Juračič je bil eden izmed ključnih mož Radomelj v 3. in 2. SNL
Uroš Juračič je bil eden izmed ključnih mož Radomelj v 3. in 2. SNL

Ekipa je s pripravami na spomladanski del prvenstva pričela 5. februarja, večino treningov pa so fantje opravili na atletski stezi in igriščih z umetno travo v Športnem parku Domžale. Igralski kader je kvaliteten, poškodb praktično ni, ekipi pa so se priključili tudi nekateri perspektivni igralci iz naše mladinske nogometne šole. Dobra udeležba na treningih, zavzetost in marljivo delo sta se odražala tudi na pripravljalnih obračunih, kjer so fantje v petih tekmah vknjižili prav tolikšno število zmag. Kot po vrsti so padali višje rangirani nasprotniki NK Komenda (3:1), NK Mengo 28 (3:2), Veterani NK Dob (3:1), NK Termit Moravče (7:3) in NK Ihan 4:0.

Trener NK Vira ima tako pred pričetkom spomladanskega dela sezone sladke skrbi. Ekipa in igralci se odlično razumejo, klima v garderobi je na zavidljivem nivoju, veseli pa tudi dejstvo, da so igralci dobro kondicijsko pripravljeni in taktično zrelejši. Z izjemo manjših poškodb, večjih preglavic trenutno ni in upamo, da bo tako ostalo vse do konca sezone.

Prvo srečanje spomladanskega dela bodo člani odigrali na velikonočno soboto, 26.3.2016 ob 18.00 na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale. Nasprotniki pa vodilna ekipa lige, NK roltek Dob B. Skupaj podprimo naše fante.

Foto: Facebook

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg