OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Člani dosegli pomembne tri točke

2016-05-21 03:56

Tekma med Virom in Dolom je bila delegirana v soboto 14.5.2016, a je bila prekinjena, zaradi poplavljenega igrišča. Tekma je bila odigrana štiri dni kasneje, v sredo 18.5.2016. Slavil je Vir, ki je ekipo Dolu ugnal tudi v 7.krogu doma. V prvem delu sezone je bil končni rezultat 5:1 (1:0), tokrat pa je Vir po preobratu slavil s 1:3 (1:0).

Srečanje je bila odigrano ob 17:30 uri v Dolu. Za Vir so v prvi enajsterici nastopili: Juračič (V)ŠušnjarDermastjaNinić, Kijamet, Jovčevski, Vukojević (K), Potočnik, Letnar, Kosar in Salihi. Na svojo priložnost pa so čakali še Vračič, Ložar, Kekec in Ogorevc.

Prvi polčas se je začel s precej disciplinirano igro na obeh straneh. Vsaka stran je imela svoj delež priložnosti, ki pa se niso razšle v zadetek. Vse do 16. minute, kjer so povedli domačini, v polno je zadel Ložar in postavil končni izid prvega polčasa 1:0. Do konca prvega dela sta bila dodeljena dva rumena kartona na domači strani, prislužila sta si ga Coralič in Košmerl. Tako se je končal prvi polčas v korist domačinom.

V drugem delu je bila takoj na začetku narejena prva menjava na tekmi. Pri Viru je v karderobi ostal Kijamet, namesto njega pa je na igrišče stopil Vračič. Igra je potekala naprej in že v 51. minuti je sledilo izenačenje. Gol je zadel tehnično podkovani Salihi in Vir postavil v bolj miren položaj. Mnoge priložnosti so se vrstile, a brez uspeha na obeh straneh. Domači so opravili svojo edino menjavo v 68. minuti, kjer je vstopil Bratun namesto Baralića. Naslednjo miunto pa si je edini rumeni karton na strani gostujoče ekipe prislužil Salihi. Vse do 80. minute je Vir močno garal, da bi prišel do zadetka, nato pa je Kosar z odličnim volejem popeljal Vir v prednost enega zadetka. DO konca tekme sta pri gostih bili opravljeni še dve menjavi, v 85. in 89. minuti sta vstopila Ložar in Kekec, iz igre pa sta odšla Salihi in Šušnjar. V končnih izdihljajih tekme je pa končni izid tekme 1:3 postavil Jovčevski in tako se je končala tekma v Dolu.

Zahvale za to tekmo gredo, k našim fantom, ki so se borili do konca in preobrnili izid. Poleg njih si pa zahvale zaslužijo tudi vsi navijači, ki so podpirali naše fante vse do konca. Čestitke trenerju in fantom, ki so z borbo osvojili nove tri točke.

V nedeljo pa imajo naši fantje novo preizkušnjo pred sabo. Pomerili se bodo z ekipo Interbloka doma. Tekma bo odigrana 22.5.2016 v Športnem parku Vir. Vsi ste vljudno vabljeni, da pomagate našim fantom do novega uspeha.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg