OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Sezona 2015/2016 je zaključena z remijem

2016-05-31 17:19

V soboto 28.5.2016 se je odvilo srečanje zadnjega 18. kroga MNZ lige 2015/2016 med ekipama NK Vira in NK Dragomerja. Po zadnjem sodnikovem žvižgu in neodločenem rezultatu 1:1 (1:1) si je Vir prislužil še eno točko, ki jih je pripeljala na 4. mesto tik pred Mengeš.

Srečanje zadnjega kroga MNZ lige je bilo odigrano v Dragomerju ob 14:00 uri. Za Vir je začela naslednja enajsterica: Juračič (V), Šušnjar, Breznik (K), Dermastja, Orehek, Jovčevski, Vidmar, Vukojevič, Ogorevc, Kosar in Salihi. Na klopi pa je čakal na svojo priložnost še Vračič.

Prvi del se je začel s precej preskakovanja z ene strani igrišča na drugo z nekaj polpriložnostmi. Prva resnejša priložnost se je pojavila na strani domačinov okoli 10. minute, ko je po izvajanem kotu žogo že po premaganem Juračiču iz golove črte izbil Šušnjar. Razčiščena žoga proti sredini igrišča je nato umirila igro. Toda kmalu zatem je ponovno iz kota domačinov nastala priložnost, ki je po trenutku paničnosti v kazenskem prostoru Vira bila žoga poslana za Juračičev hrbet. Prvi zadetek na srečanju je tako zabil Pugelj, ki je izkoristil sekundo nezbranosti na strani naših fantov. Igra je bila nato bolj defenzivna na strani domačih, ki so se precej uspešno branili vse do 29. minute, ko pa je zadel izenajujoči gol Ogorevc. Zadetek je prišel iz na začetku ne tako nevarne akcije, po izbijanju domačinov, toda žoga je priletela na nogo Ogorevca, ki pa je z voleja spustil pravo granato v vratajev zgornji desni kot. Po praktično neubranljivem strelu je zaradi vročinskih razmer sodnik prekinil tekmo za minuto in dovolil igralcem, da se osvežijo. Srečanje se je nadaljevalo, a brez nevarnejših priložnosti na obeh straneh. Mirna igra se je nadaljevala vse do 45. minute, ko pa so popustili živci. Pokazani so bili kar štirje kartoni, pri naših fantih sta porumenela Vidmar in Šušnjar. Pri gostih pa je rumeni karton prejel Kečkeš in Pliverič rdečega. Tako se je končal prvi polčas z rezultatom 1:1.

Drugi del se je pričel, zgodila se je tudi edina menjava na strani Vira, v garderobi je ostal Ogorevc, strelec gola za ekipo NK Vira, v igro pa je vstopil Vračič. Tempo igre v drugem polčasu so postavljali naši fantje, ki pa niso in niso morali zadeti. V 61. minuti je na domači strani porumene Ružič. Minuto kasneje so domačini opravili eno izmed dveh menjav na tekmi, iz igre je odšel Kujović, vstopil pa je Odobašić. Kmalu zatem je bila narejena pa še tretja menjava na celotni tekmi, iz igre je odšel Kečkeš, vstopil pa je Duša. Do konca tekme sta imeli obe strani še nekaj priložnosti, a brez uspeha tako na eni kot na drugi strani. V 80. minuti pa je sodnik pokazal še zadnji karton na tekmi, ki je bil rumene barve in pokazan domačemu Puglju. V zadnjih desetih minutah pa rezultat ni uspel spremeniti ne Dragomer, niti Vir, ki so imeli igralca več. Tako se je končalo srečanje s končnim rezultatom 1:1.

Po zaključeni tekmi čestitke fantom in trenerju za osvojeno točko in osvojeno 4. mesto v MNZ ligo 2015/2016.

Zahvalil bi se rad vsem, ki ste spodbujali in spremljali naše fante v dobrem in v slabem.

                                          Lep pozdrav vsem, upam da se srečamo naslednjo sezono. D.V.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg