OGLAS

FACEBOOK NK VIR

ŽNK Vir ugnale Ločanke

2017-05-08 16:49
VIRJANKE V GOSTEH UGNALE LOČANKE!

Nogometašice ŽNK VIR  z 0:1 ugnale ŽNK LOČAN Škofja Loka!
Nogometni klub Vir se lahko ponaša z dolgo nogometno zgodovino, a posebnost je v tem, da jo ne pišejo le nogometaši, pač pa tudi nogometašice.
Dekleta, članice Ženskega nogometnega kluba Vir(ŽNK Vir), ki so aktivne v nogometu že vrsto let, v Športnem parku Vir trenirajo dvakrat tedensko in v letošnji sezoni nastopajo v Ženski nogometni ligi(ŽNL)"Lepota in zdravje", ki poteka v organizaciji ŽNK Ilirska Bistrica.
V ligi, kjer nastopa sedem ekip, so Virjanke v 12.krogu ŽNL na gostovanju v Škofji Loki z 0:1 ugnale tamkajšnji ŽNK Ločan. Gol za "sladko" zmago Virjank je dosegla Tina Šoper, ki je zanesljivo izvedla strel z 11-m.
"Ponosna sem na celotno ekipo in jim čestitam za zmago!", na kratko pove Tina, strelka edinega gola na tekmi.
Ekipo z Vira vodi  Luka Orehek, ki je bil po tekmi s predstavo svojih nogometašic zelo zadovoljen. "Dobro se pripravljamo skozi vso sezono. Dekleta vlagajo v treninge ogromno truda in to se obrestuje. Vzdušje v ekipi je dobro in z rezultatom sem zadovoljen. Napredek je opazen na vseh segmentih" še pove  trener ŽNK Vir.
Tanja Justin, kapetanka ŽNK Vir" Za nami je težka tekma, bila je polna nepredvidljivih situacij, a smo se dekleta dobro znašle in zasluženo zmagale. V ekipi vlada sproščenost, smo dobra ekipa in uživamo v nogometu.", je v kratkem pogovoru po tekmi dejala simpatična Tanja.
V 13.krogu so Virjanke proste, 10.6.2017 pa sledi zaključek lige, le-ta bo potekal v Grosupljah, kjer se bodo dekleta z Vira v zadnjem, 14.krogu pomerile z ŽNK Ajdovščina.
V Ligi "Lepota in zdravje" sicer poteka tudi pokalno tekmovanje, iz katerega pa so Virjanke žal izpadle že jeseni.
 
 Dekleta z Vira seveda v svoje vrste vabijo vse zainteresirane nogometašice in tiste, ki to želijo postati, da se jim pridružijo v Športnem Parku Vir. Informacije lahkom dobite na spletni strani
www.nkvir.si oz. na e -poštnem naslovu sdnvir@gmail.com
 
9.krog ŽNL-. Lepota in zdravje
ŽNK Ločan Škofja Loka : ŽNK Vir 0:1(FT)
Za Virjanke je v polno zadela Tina Šoper(11-m).
 
 
Foto: Nk Vir

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg