OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Člani do prvega poraza v drugi polovici sezone

2016-04-12 21:40

V nedeljo 10.4.2016 se je v Mengšu odigrala druga spomladanska tekma v ligi za Virjane. Obe ekipi sta bili željni zmage v 12. krogu, saj sta proti začetku jesenskega dela v 3. krogu medsebojno tekmo ekipi remizirali s končnim rezultatom 1:1 (1:0).

Srečanje med Virom in Mengšem se je pričelo ob 17:00 v Mengšu, pred ogromnim številom gledalcev. Trener Virjanov se je odločil na igrišče poslati naslednjo enajsterico: Juračič (V), Šušnjar, Breznik (K), Dermastja, Ninić, Hašimović, Kumer, Jovčevski, Vidmar, Letnar in Vukojevič. Na klopi pa so na svojo priložnost čakali še Štih, Petrovič, Vračič, Ložar, Salihi, Ogorevc in Orehek.

Prvi polčas so začeli domačini zelo ostro. Že v 9. minuti si je Topić prilastil prvi rumeni karton, druga prejemnika pa sta bila v tem polčasu tudi Jevtimijevič in Primožič. Ekipi sta bili precej izenačeni s priložnostmi na obeh straneh. Vse do 45. minute, ko je Mengšane popeljal v vodstvo Kosten. Tako se je končal prvi del z rezultatom 1:0 v prid domačinom.

V drugem delu sta za Virjane bili opravljeni prvi dve menjavi. Na klopi sta ostala Šušnjar in Kumer, namesto njiju pa sta nastopila Petrovič in Salihi. Ostra igra Mengšanov se je nadaljevala in že spet so si prilastili lepo število rumenih kartonov. Prejeli so jih, prvi Hribar v 61. minuti, nato še Filipović, Babnik in Brumec skozi celoten drugi polčas. Med vsemi dodeljenimi rumenimi kartoni domačinom pa si je med našimi fanti prislužil karton le Vidmar. Domačini so vse štiri menjave naredili v drugem polčasu. Pri domačinih so igro zapustili Jevtimijevič, Filipović, Hribar in Kosten. Namesto prej naštetih igralcev so pa v igro prišli Sadar, Kunavar, Perić in Vukovič. Pri Virjanih sta bili opravljeni še dve menjavi poleg prejšnjih dveh. Igro sta zapustila tudi Jovčevski in Letnar, ki je moral igro zapustiti zaradi udarca v hrbet. Vstopila pa sta Štih in Ogorevc. Identično kot v prvem polčasu sta obe ekipi imeli že spet vsaka po nekaj priložnosti, a do gola ni prišlo. V 85. minuti pa je Ninić naredil prekršek v kazenskem prostoru in sodnik je dosodil enajstmetrovko. Vratar Vira, Juračič se je moral soočiti iz oči v oči z Vargo, ki je bil izvajalec enajstmetrovke. Varga je z močnim strelom v desni Juračičev kot zadel. Čeprav se je Juračič žoge dotaknil je ni uspel obraniti. Tako je bil postavljen končen izid tekme 2:0 (1:0).

Kljub porazu naših fantov so stisnili zobe, si priznali napake in šli naprej, saj jih čaka še več pomembnih tekem.

V nedeljo 17.4.2016 se bodo naši fantje v boju za nove tri točke doma pomerili z Ljubljana Hermes. Lepo vabljeni v Športni park Vir na ogled tekme, ki se bo pričela odvijati ob 17:00.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg