OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Člane s težkim srcem zapuščata dva pomembna moža

2016-06-10 20:46

Člane, ki so v sezoni 2015/2016 osvojili dobro 4. mesto zapuščata dve osebi, ki sta bila med ključnimi možmi za realizacijo tega uspeha. To sta Borut Janža, ki je člansko ekipo med sezono 2015/2016 zastopal kot trener in Aleš Breznik, ki je imel v lasti kapetanski trak, poleg tega je pa proti koncu sezone prevzel položaj trenerja mladinske selekcije. 

Po končani sezoni Virskih članov na solidnem 4. mestu se od njih poslavljata Borut Janža in Aleš Breznik

Aleš Breznik, defenzivni igralec članske ekipe, ki je na vsaki tekmi dal od sebe vse je bil tudi kapetan. Pri Virskih članih je preživel celih 11 let, med tem dolgim obdobjem je puščal na vsaki posamezni tekmi srce na igrišču s svojo borbo in požrtvovalnostjo. Tako izven igrišča kot na igrišču se je postavljal za svoje soigralce in se dobro razumel z njimi. Poleg kapetanskih dolžnosti pri članih pa je urejal pri Viru še registracije novih igralcev za vse selekcije ter proti koncu sezone prevzel vlogo trenerja mladinske selekcije.

Borut Janža, trener članske Virske ekipe v sezoni 2015/2016, ki je sodelovala v MNZ ligi. Po zaključku sezone je bila Virska ekipa na viskoem mestu, ki pa bi bilo lahko še višje, če ne bi prišlo do nekaj manjših spodrsljajev. Borut je na člansko ekipo vplival zelo pozitivno, tako resnost in disciplina na treningih, ki jo je zahteval od fantov kot druženje pred in po treningu so bili vse faktorji, ki so jih združevali. Njegovi treningi in izbor vaj, ki so jih fantje opravljali so bili hitro vzljubljeni s strani igralcev, kar je pomenila večja udeležba na treningih in posledično boljša pripravljenost posameznikov in celotne ekipe na tekmah. Dosežki pa so bili vidni tudi pred začetkom drugega dela tekmovanja MNZ lige, kjer je bilo odigranih kar pet prijateljskih tekem. Odigrane so bile proti KomendiMengšu, veteranom DobaMoravčami in Ihanu ter se vse zaključile z zmago Vira. Priprave, ki jih je Borut pripravil fantom so bile učinkovite in to se je tudi pokazalo, kljub vsem uigravanjem se je pokazala tudi kondicijska pripravljenost, ki je bila pridobljena na tekaški stezi na Domžalskem stadionu. Borut je s fanti ustvaril prav posebno vez in to v zelo kratkem času. Poti fantov in njega se pa žal ločujeta, toda prijateljstva in spomini bodo ostali za vedno. Glede na kratko obdobje enega leta in končanem 4. mestu se tudi Borutu zahvaljuje celoten klub in mu želi veliko sreče in uspehov v življenju še naprej.

Po izgubi dveh mož je vsem težko, toda kot že prej rečeno prijateljstva ostajajo ne glede na ločujoči se poti med člani in njima. Srečno obema in na čimveč nadaljnih srečanj v prihodnosti.

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg